dissabte, 20 de novembre del 2010

CURSA DE L´ ESQUIADOR 2010. DEMÀ ES EL GRAN DIA.




Demà será el gran dia de la cursa de l´esquiador i el gran dia del Nova Olivella BTT amb sis reprensentats de la secció; Valentí, Juan, Miguel Angel, Sergio Bernabé, Marisa i Rafa. A les 6´45H em quedat al parking de Mas Milà (davant la xurreria) per sortir com a máxim a les 7H cap a Hostalets de Pirerola, on a les 8´30H es donarà la 22ª sortida de la cursa de l´esquiador. Durant les últimes setmanes els beteteros del Nova s´han estat preparant a conciencia per aquesta prestigiosa cursa que es fa a finals de novembre cada any, i on venen representats de tots els èquips més coneguts de Catalunya i arreu d´Espanya. El cap de setmana passat els nostres beteteros es van posar a prova dissabte i diumenge pel parc natural del garraf, aquest divendres Sergio es casca 60Kms, i per la tarda el mateix dia, Valentí i Rafa uns 30Kms més.
El club s´está plantejant, per donar més bum aquesta secció amb un any i mig de antiguitat, de proposar un calendari de curses amb un nivell alt, i d´altres més sencilles, per fer reprentació en un mínim de 6 curses per temporada, i així incentivar a que el grup s´animi i es fagi més grant amb el temps.
AUPA NOVA OLIVELLA.

6 comentaris:

  1. Haber si la proxima vez pueden venir el resto de compañeros os hemos hechado de menos en especial a Oscar. que tenemos ganas que pueda dedicar un poco mas de tiempo. te esperamos en la proxima. y hasta pronto. JUAN. El incansable

    ResponElimina
  2. haber si colgais las fotos y resultados de la cursa vaya maquina el sergio¡¡¡. el 32 que pasada no esperaba menos de el. que caña 1 hora 43 minutos que maquina enhorabuena.un saludo.juan

    ResponElimina
  3. habeis visto la clasificación el sergio a quedado a 8 minutos del primero impresionante el nivel de sergio, sin encontrarse bien .

    ResponElimina
  4. a 18 min!..
    Todos lo hemos hecho muy bien.
    El Carlos con el dolor en la espalda,hizo un gran esfuerzo,creo que está en el corte de pagina,si es asi habra quedao el 101-102.
    El Juan muy bien como siempre.
    El Miguel Angel,ahi lo tenemos superandose dia a dia.El Toni muy bien tambien entrando con M.Angel.Rafa y Valenti mejor no lo puedieron hacer,casi sin preparacion se lo pasaron genial.
    Y la mejor de todas,Marisa que consiguio el primer trofeo de la seccion BTT.
    En fin pasamos un muy buen dia gracias a la excelente organizacion del UEC Anoia.
    Sergio

    ResponElimina
  5. Amigo Sergio;
    Cuelga ya las fotos de la cursa de l´esquiador, que me he enterado que todas están en tu aber. Sobretodo la de Marisa en el podium con la primera copa de la sección de btt del Nova. Tercera plaza, impresionante la hazaña. Un aplauso muy grande al resto, que cada uno a su nivel, superaron todas las espectativas. El año que viene nos tenemos que apuntar unos cuantos más, o sea que beteteros a hacer socios, que ésta familia tiene pocos miembros.
    Rafa. (Me lo pasé genial).

    ResponElimina
  6. hola mañana dia 27 a las 8:15 saldre con carlos de la plaza catalunya . quien quiera que se venga.JUAN

    ResponElimina