diumenge, 2 de gener del 2011




















Avui hem sortit a les 8.00h de Mas Milà en Juan,Marisa,Sergio i Juanillo.
Hem fet un ruta per estirar les cames i baixar una mica el menjars d'aquests dies tan especials.Hem anat a Sant Pere de Ribes i hem tornat,al final a la Masia de Mas Milà hem esmorzar.
Les fotos son de la trialera del Massets de baixada,coneguda pel ''surco''.

1 comentari:

  1. Així m´agrada que comenseu a entrenar pel challenger, i que vaixei aquest greixos del Nadal. A la de St. Pau, no me apunto, però a la primera prova del challenger, Moja, no me la perdo ni que no hagi ni entrenat. Les máquines amb un entrenament tenim suficient, abans de la cursa. Ah, jo no espero a ningú, vaig a per podium.
    Bueno, ara en serio. Sé lo difícil que estirar endevant aquesta secció, per la poca gent que hi som, i per la poca gent que es juntem per sortir els diumenges. Per això, vull donar les grácies als meus companys, que cada diumenge s´aixecan a les 7 del matí, que están a totes les curses representant al Nova, i que fan un gran esforç per tirar aixó endevant, que no s´enfonsin i que si creuen en la btt i en la gran familia del Nova, portin amb orgull el nostre nom i el nostre esport. Gràcies, Juan, Marisa, Jesús, Miguel Angel,etc... vosaltres que feu que aquesta secció tingui sentit.
    AUPA NOVA BTT.
    Rafa.

    ResponElimina