dimecres, 24 d’agost del 2011

INDIGNACIÓ DEL CLUB NOVA OLIVELLA AMB L´AJUNTAMENT DEL MUNICIPI. 1ª PEDALADA POPULAR D´OLIVELLA, DIUMENGE 11 DE SETEMBRE.









L´Ajuntament d´Olivella torna a la carga amb el Club Nova Olivella, amb un altre acció de joc brut amb l´esport del municipi. 1ª Va ser no sortir ni un miserable comentari, ni foto, a la revista del poble; 2ª no compta amb nosaltres a les reunions de les comisions de festes, i avisar una setmana abans del montatge de la gimcana d´estiu, i ara 3ª malifeta; negarnos la participació i difusió de la 1ª Pedalada Popular d´Olivella, el 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya, al Castellot d´Olivella). Qual o quan serà la següent negativa? Crèiem que tenim tots els requisits i drets per poder ser respectats. 1ª Som una entitat i club esportiu d´Olivella; 2ªRepresentem en els tots sentits, amb el nom, amb les indumentaries de les dues seccions, amb els nostres esportistes, amb la nostre afició, i amb la nostra contribució que som d´Olivella. 3ª Som un dels pocs clubs que ens comprometem amb totes les accions esportives i populars del nostre municipi. ( gimcana Festes d´estiu d´Olivella, Dia de l´esport, participació a les 24H d´Olivella de fútbol sala, representació del poble a la LLiga Ciutat de Vilanova, les diverses cursas de Btt per tota Catalunya amb el nom d´Olivella, Participació a la cursa del Margalló, etc.....), no acabariam mai la llista. Un club totalment compromés amb l´esport, amb lo social, i sobretot amb la gent del poble.
EL DIA 2 D´AGOST 2011, A LES 12:30 DEL MATÍ, el SR. Rafael Linares Magnet, Tresorer del Club Nova Olivella, presentar una sol-licitud, després d´haber parlat el divendres anterior a les festes de Mas Milà amb el responsable d´esports, on vem crèure que no habria cap problema, en organitzar aquesta bona idea pel 11 de setembre, com la 1ª Pedalada Popular d´Olivella. Només es demanava que, l´Ajuntament ens donés un cop de mà per la promoció de la Pedalada al nostre municipi, aprofitant el correu ordinari de setembre. Repeteixo, UNA PEDALADA A NIVELL DEL POBLE. I al final de la pedalada i caminada, i la pujada de senyera al Castellot, l´invitació de refresc i entrepà, a tots els participans. Crèiem que és una bona iniciativa, per portar a molta gent al Castellot, i a la Diada de Catalunya, que fins ara no s´ha fitxat en aquesta la nostra tradició. Gent que té tot el dret de pujar al Castellot i participar en tot el ofereix l´ajuntament. Som gent d´Olivella. La sortida seria a les 9H per no coincidir amb la caminata, i l´organització i la responsavilitat correria a càrrec del Nova Olivella. Un bona Diada de Catalunya a Olivella amb la promoció de la btt, i dels nostres camins rurals.

PERÒ PROBLEMES........... L´Ajuntament sempre té que fer la guitza a tot el que vol col-laborar....... Trucada al Nova Olivella, amb la negativa inclosa per no realitzar aquesta activitat, i ademés amb excuses tontes.
1ª.- Falta de temps per organitzar-ho. 2ª.- Problemes a l´hora de demanar passar pel parc a un grup de ciclistes. 3ª.- No tenir una responsavilitat civil, per si passa algo. 4ª.- Ambulancia, etc....
LES NOSTRES CONCLUSIONS: 1ª.- Falta de temps ..... s´avisa un mes i mig abans, no costa res posar un paper informatiu al correu ordinari de setembre, fins i tot fem nosaltres les fotocòpies si fa falta. 2ª.- Problemes per passar pel parc, suposo que per anar caminant també es denana permís. I no sols aixó, cada diumenge pasem 20 tios del btt Nova Olivella, de Sant Pere de Rives, de tot tipus de clubs i municipis, etc.. i ningú denana permís. 3º.- Una responsavilitat civil. Suposo que els que pujen caminant tindrán, perquè sino l´ajuntament pot tenir un problema si es fa mal algú. 4ª.- Ambulància, metge, etc...... Com en el punt anterior, suposo que el que puja caminant també tindrà una ambulància, un metge, etc... O potser el jugadors de l´ Olivella de fútbol camp 11, no es poden fer mal quam juguen cada cap de setmana al camp municipal d´Olivella?.... Després de aquest i altres problemes que no val ni parlar..... La nostra pregunta es: Si nosaltres pujem al Castellot com habitants d´Olivella, sense fer responsable a l ´ajuntament d´Olivella amb btt, hi ha algún problema?
Doncs segons l´ajuntament d´Olivella, potser no som habitants d´Olivella, ni pagar els nostres impostos, perquè tenim un gran problema a l´hora de tenir un emtrepà i un refresc.
EL NOVA FA UNA CRIDA PER TIRAR TOT EL TEMA ENDAVANT, I EL 11 DE SETEMBRE A LES 9H DEL MATÍ TOTHOM AL CASTELLOT AMB BTT. NINGÚ ENS POT PROHIBIR ALS BETETEROS D´OLIVELLA PARTICIPAR EN EL ACTES DEL POBLE.

ESPEREM LA RESPOSTA ESCRITA DE L´AJUNTAMENT A la nostre sol-licitud presentada el dia 02-08-2011, 12:30H, dimarts.

L´ESCRIT:

CLUB NOVA OLIVELLA FÚTBOL SALA/BTT:
EXPONE: En Junta del dia 20-07-11, a las 20H en el local del Gantxo, se decide; organizar para el dia 11 de setiembre, donde se hace una salida caminata al castellot para izar la senyera, organizar también la 1ªPEDALADA POPULAR DE OLIVELLA DE BTT, con salida desde el parking de Mas Milà a las 9H de la mañana. En el punto de salida de Mas Milà el club Nova Olivella destinará a su gente como guias, al igual que en todo el recorrido. La salida de btt, sin límite de edad, no profesional, para todo el que quiera apuntarse. Servirá para promocionar el club, la btt, el municipio y sus caminos rurales, a parte de la Diada.

SOLICITAMOS: Se pide la colaboración del Ayuntamiento de Olivella, para la organización por parte del Nova Olivellade ésta actividad, para el buzoneo e información aprovechando lo del dia 11 de septiembre, a todos los ciudadanos del municipio.

Un cordial saludo, esperando respuesta.
CLUB NOVA OLIVELLA F.S/BTT.

CON SELLO DEL AYUNTAMIENTO DE OLIVELLA DE ENTRADA:
AJUNTAMENT D´OLIVELLA
Data: 02-08-2011 12:30
Registre: 2011/2390
Registre General d´Entrada

TOTS AMB LA BTT I AMB LA DIADA DE CATALUNYA.
AUPA BTT NOVA OLIVELLA.



A la segona foto del principi, moltes paraules per analitzar el seu contingut que diu el nostre Sr. alcalde. Totes aquestes paraules donen la raó al Nova Olivella,i deixen a l´ajuntament com un venedor de fum.



Gràcies per ser tant sincers. El dia 11 a les 9h al parking de Mas Milà, tots al Castellot d´Olivella, amb la bici. No ens trepitjaran.......




24 comentaris:

  1. Es una fástima que l´ajuntament d´Olivella no s´enrolli una miqueta. La veritat que, un club que vol fer poble, que sempre ho dona tot, que es sacrifica, i que viu l´èsport com ningú, asobre no tingui el suport del seu ajuntament. No crec que donar l´opotunitat de conèixer a molta gent la nostra cultura i tradicions ( en a aquest cas, la Diada de Catalunya, la senyera, el Castellot, i la btt, els camins rurals, etc... dins el nostre municipi, tingui que destrosar-se per culpa de tonteries d´alguns.
    Així que animo a tothom, com diu el Nova olivella, a que no ens deixem trapitjar per ningú, i tothom amb la bici el dia 11 de setembre, a les 9H del matí al parking de Mas Milà. Fem força, i demostrem que som més que un club. Tothom al Castellot amb bici.

    ResponElimina
  2. Soy un aficionada a la btt, i también a seguiros por vuestro blog. 1ª, felicitaros por vuestro blog; 2ª, felicitaros por ir a muerte con la btt; 3ª, no os dejeis pisar por nadie, sois los mejores, y 4º, os aseguro que seré el primero, en asistir el 11 de septiembre a vuestra pedalada, y hacer fuerza para demostrar la indignación de todos los que amamos el deporte de la bicicleta.
    No os rindais, compañeros de la btt.

    ResponElimina
  3. Soc, John; visc a St. Pere de Ribes. Perteneixo al club OXIGEN. No m´agradan les proivicions, i menys dintre de l´esport. Surto tots els diumenges amb la meva penya pel parc natural de Garraf, i mai he tingut que demanar permís a ningú per disfrutar de la natura i sobretot de la btt. No entenc la desició del vostra ajuntament. Un consell, no us baixeu els pantalons, tots al Castellot d´Olivella el 11 de setembre.
    Un company de l´OXIGEN. FORÇA NANOS.

    ResponElimina
  4. Soc Jesica, també de l´OXIGEN (sóc la germana de John), penso el mateix que el meu germà. Us dono tot el meu recolçament, desde la penya de btt de St. Pere de Ribes. Es una vergonya que es proiveixi disfrutar de l´esport al parc natural. Posar-se amb l´esport de la btt, es posar-se amb la penya de la Trulli.
    Bye.

    ResponElimina
  5. Hola compañeros;
    Soy el amigo Purito Rodriguez. Ya se que parece que sea una conya, pero no, es realmente verdad.
    Llevo mucho tiempo defendiendo el deporte de la bici, mucho tiempo compitiendo, y como sabeis soy de Vilanova, y no es ni la primera, ni la segunda vez que piso con mi bici el parque natural del Garraf. Os conozco por un colega, que juega con vosotros en la liga ciutat de Vilanova de fútbol sala, y os sigo cuando puedo. Un saludo.
    No dejeis que os tomen el pelo, disfrutar de la bici, es disfrutar de la naturaleza del Garraf. Ánimo.

    Purito Rodriguez.

    ResponElimina
  6. Rafael Linares:

    No sé si lo del Purito Rodriguez es un rollo patatero, però si es veritat, ole sus huevos. Gracies per donar la cara per la btt i per el Nova Olivella.
    Tots els que haveu escrit els comentaris i la resta que vulgui, esteu convidats a la sortida al Castellot d´Olivella. Després de la suada un bon entrepà i un refresc gratis, excel-lència del Sr. Ajuntament del poble.
    Gracies a tothom, i no deixeu de visitar els nostres blogs.
    AUPA NOVA OLIVELLA.

    ResponElimina
  7. Sóc Carles, de St. Andreu de la Barca. Si puc anul-lar un compromís que tinc, espero estar el dia 11, a la vostra sortida. Anim a la gent, a anar a fer pinya amb els companys del Nova Olivella de tots els beteteros.Entrepà i cervesa, que voleu més?
    Jo sorto per la zona de Corbera, amb una pila de colegas del meu poble, els diumenges, per la zona de Vegas (parc natural), i mai he demanat permís a ningú per poder disfrutar de la bici i la natura.
    No baixeu els braços.

    ResponElimina
  8. Hola colegas, soy Armando, del Bruc. Tengo entendido que teneis muy buen rollo con los coleguillas; Bruckers. Un grupo de gent i yo, muy aficionados a la btt, que salimos los fines de semana, estamos detrás de fundar un nuevo club en el pueblo. Esperamos tener mejor pié con nuestro ayuntamiento, a la hora de pedir un poco de ayuda. Gente como vosotros nos anima a seguir con la btt. Un saludito a Rafa y a todos los compañeros del btt Nova Olivella. Suerte.

    ResponElimina
  9. Para el compañero Rafael Linares, o sea el cachondo del comentario del otro dia, decir; que si que soy Purito Rodriguez, y que aunque muchos no lo crean soy humano y tambiés escribo en la web. Suerte compañeros de la bicicleta. Lo siento, estoy en plena vuelta y no puedo enrollarme más. Cuando finalice, me pondré en contacto con vosotros, chavales del Nova Olivella. Todo mi apoyo el dia 11 de septiembre. Un saludo.
    Purito.

    ResponElimina
  10. Esto es una bomba, el mismito Purito Rodriguez en nuestro blog. Me alegro que haya tenido tanta repercusión éste movimiento. Perdón Purito, los del Nova te admiramos, eres el rey de la bici. Suerte en la vuelta. Esperamos que la ganes, como te mereces. Un saludo.
    Un capullín del Nova.

    ResponElimina
  11. Soy el capullín del Nova; esperamos a todo el mundo con la bici (sea la que sea), el domingo 11 de septiembre a las 9 de la mañana en el parking de Mas Milà (donde la churreria), para hacer la subidita al Castellot d´olivella. Después de izar la senyera y el discurso del Papa de Roma (el Joaqim), teca gratis para todo el mundo. Bocata y cerveza.......

    ResponElimina
  12. Digues que si, colega. No hi persona més ridícula, que aquella que quan parla diu mentires...... Un gran aficionat a la bici de muntanya, i un gran català de cepa. Joan, de Corbera.
    Sort.

    ResponElimina
  13. Sóc el Xavi d´Ullastrell, suposo que em coneixeu ja, pel comentari que he fet al vostre blog del fútbol sala. Només dir; que poques paraules es poden dir sobre els fets que pasen al vostre poble. Un ajuntament que fa el ridícul, és un ajuntament totalment nul.
    Canvieu d´alcalde o esteu fututs.
    sort nanos.

    ResponElimina
  14. Sóc Antonio, del Bruc. Tinc el company Rafa o Linares que treballa amb mi al CPD. Entre un grupet del poble volem fundar un club de btt. Sembla que el local ja el tenim, i que els papers a Esplugues ja s´estan tramitant, quan aixó sigui una realitat, en agradaria fer una sortida amb vosaltres. Aixó si, sense tenir que demanar permís al vostra ajuntament per passar pel parc natural del Garraf. Mira que son xorres al vostre ajuntament. On van els payasos.
    Sento lo de payasos, però es que tot aixó té delicte.
    Paciència i ànim.

    ResponElimina
  15. Rafael Linares, tresorer, betetero i futbolero del club diu; dia 4 de setembre i no em rebut cap escrit de l´ajuntament d´Olivella on se´ns prohibeixi, la 1ª Pedalada Popular d´Olivella el dia 11 de setembre. No es una vergonya, per part del nostre ajuntament? Que pensen eviar la notificació després del dia 11. Demano que el Sr. Ajuntament es disculpi amb el Sr. Nova Olivella com entitat i els seus components, gent d´Olivella; i que es deixi realitzar a aquest club esportiu l´activitat demanada en el seu dia.
    Gràcies, AUPA NOVA OLIVELLA, Més que un club.

    ResponElimina
  16. Vull dir; dóno les gràcies a tota la gent que escriu als nostres blogs, que ens segueix dia a dia, i que ens recolce desde el primer dia.
    Vull deixar ven clar; que no volem la guerra amb ningú, simplement volem que ens deixin fer esport sense tenir prohibicions a totes les nostres accions. Som gent d´esport, som gent d´Olivella, gent de tot tipus, grans i petits, vells i joves, baixos i alts, etc... La paraula és ESPORT, i en aquest cas la BTT.
    Gràcies a tothom. No deixeu de fer els vostres comentaris. Tothom té lloc a la nostra gran familia de l´esport.
    Rafa Linares.

    ResponElimina
  17. Sr. Purito con todos mis respetos. Me dicen por ahí que tu eres de Parets, però vives en LLiça. No entiendo bien lo de Vilanova....
    No es que no crea que eres Purito, pero me han dicho por ahí, que tu firmas con Joaquim. Igualmente seas o no seas, te agradezco tu apoyo como profesional de la bici, como deportista y como amigo del Nova Olivella. También me han dicho que nosmalment ete expresas en catalán.
    Gracias, Sr. Joaquim Purito Rodríguez.
    Un saludo.

    ResponElimina
  18. He leido tu comentario y decirte que; Tienes toda la razón. Soy de Parets de nacimiento, firmo como Joaquim ( que así me llamo) aunque en el argot del deporte lo hago como Purito, y en muchas ocasiones me expreso en catalán, aunque como muchos de los nacidos aquí, me cuesta expresarme por falta de nivel. Lo de Vilanova, no es un bulo, mi entrenador vive allí, y mi vida se organiza de Lliça a Vilanova. O sea que, todo tine su respuesta positiva. Te prometo que la proxima vez, intentaré hacer honor a mi lengua, el català.
    Os dejo chicos, mañana sigue el dia a dia.
    Joaquim.

    ResponElimina
  19. ´Sóc Antonio del Bruc; sou la hóstia, el mismisimo Purito al vostre blog. Alucia vecina. El Rafa m´ho va comentar al menjador l´altre dia i m´han fotia d´ell. Però ja no sé que pensar, mases dades del Purito, i molta sinseritat per no creure-s´ho. Al final faré cas al Linares i aniré amb els colegas del club i del CPD el dia 11 a Olivella.
    Bueno nanos, m´en vaig a dormir que son les 12 de la nit. Demà en tinc que aixecar a les 7, per sortir amb els colegas, potser anirem pel parc natural del Garraf, desde St. Andreu de la Barca, per Corbera.
    Bye.

    ResponElimina
  20. Hola companys amants del btt,aixo es posa interesant, espero que tots els que pogueu ens trovem el dia 11 a Mas Mila per fer la sortida,(molt bè company betetero rafa,aixo si que es animar al personal,tu si que en saps).

    ResponElimina
  21. Hola amigos, soy Ricky, de Cubelles. Soy seguidor a tope de Purito, lo sigo todos los días en la vuelta. Para mi es el emblema de la bici en Catalunya. Lamento lo de hoy, parece que nuestro Purito a tenido que acabar en la ambulancia, espero que no sea nada, por el bien del ciclismo. Bueno, muchachos, a lo que voy; soy tio de bici y de btt. Me gusta cobinar las dos cosas parar reforzar a tope las piernas. Cuando alguien se mete con mi herramienta de ócio, se mete conmigo. Vuestro ayuntamiento, se ha metido con el Nova Olivella btt, y eso es pecado. Ni se prohibe la actividad de la bici, ni pasar por el parque, y se mete uno con la promoción de éste deporte. Sólo puedo decir; que estoy con vosotros amigos de la btt, y que a vuestro ayuntamiento le envio un mensaje: Quitaros la venda de los ojos, y así vereis la realidad, la vida.
    Un saludo.

    ResponElimina
  22. Todos con el Nova Olivella btt el dia 11 de septiembre. Todos con la btt en el parking de Mas Milà a las 9H de la mañana. Todos ha hacer piña al Castellot.
    Ruben, Mas Mestre.

    ResponElimina
  23. Decirle al Sr. responsable de los bocadillos que me guarde 3, y 3 cervezas, que la subidita lo merece, y mis abdominales también. No perdais las ganas, Nova Olivella.
    Manel Lorgi, de Can Llosas.

    ResponElimina
  24. Hola a todos, pertenezco al Club nova Olivella en sus dos seciones y desde aqui os agradezco los apoyos que nos dais, pero es que YA ESTA BIEN. Es una salida familiar con niños, mayores, con gente que habitualmente hace salidas de 40 Km y ese dia solo vendra hacer 6km para una salida que anuestro entender, promuebe muchas cosas,el deporte, el municipio, la fiesta nacional y la amistad. NO PODEMOS ENTENDER ESTO QUE ESTA PASANDO. Se trata de dinero ? Se trata de un despecho por no ayudar este año en las fiestas ? Que digan la verdad y sedejen de tonterias. Nosotros somos de Olivella y defenderemos lo nuestro. Si no quiren que salgamos ni hacerse responsables, que no lo hagan. En el Castellot nos vemos, Ajuntamiento, tu me has invitado, un diptico informativo llevo encima que me dejaste en el buzon.

    BASSATI. (11)

    ResponElimina