dimecres, 29 de febrer del 2012

REUNIÓ D´URGENCIA DE LA JUNTA DIRECTIVA DEL NOVA , AMB PROPOSTES PER LA BTT.

Ahir en reunió extraordinaria de la junta directiva del club, es va decidir; proposar una serie de punts en una propera reunió, i mentres anar treballant amb ells, per impulsar la secció de btt del Nova Olivella.
Propostes:
1º.- Intentar anar reunint la gent, per sortir els diumenges al matí. (8H en el parking de Mas Milà, davant la xurreria). (com aquest cap de setmana que erem 8 ciclistes). I posar un dia fitxe, entre setmana, el dijous, on portaria les sortides també desde Mas Milà, Valentí o Rafa, sobre les 17´15-17´30H. Igualment els interesats posar-se en contacte amb ells. Valentí: tel. 615637272 i Rafa: tel.671097655.
2º.- Més marketing sobre la btt, a nivell de sortides, com de curses, com s´està fent al fútbol sala (cartells que es pengin als patrocinadors).
3º.- Moure el tema dels patrocinadors a la Btt. Valentí proposa: parlar amb el Prieto (tenda de bicis de Vilanova), i fer-l´hi una proposta. " Fer les equipacions del club a la seva tenda, i al mateix temps aconseguir un desconta, portant en la equipació el seu nom, Prieto". S´intentarà parlar amb ell, i aconseguir-ho. A part aconseguir petits patrocinadors.
4º.- Com hem dit al punt anterior, fer una nova equipació amb nous patrocinadors. Fins i tot, amb un petit finançament de les arques del club, encara per valorar.
5º.- Com es feia al principi de fer realitat aquesta secció, tornar a fer petites subvencions en les participacions a les curses. (socis).
6º.- En poc temps ens tindrem que reunir amb l´ajuntament per parlar de la btt al municipi d´Olivella. El que volem es fer entendre al técnic d´esports, Sr. Salva; i al conceller d´esports, Sr. Miguel; que el nostre poble, el nostre parc i la btt del nostre club, poden tenir molta relació, i en poc temps un benefici per a tots, a nivell turístic (el nostre parc i camins), i perquè no, finalment a nivell, económic?. Nosaltres estem oberts a comprometre´ns, amb el nostre municipi, a fer activitats, com sempre em fet, però intruduint, aquell ingredient que ens falta perquè la bici triumfi a Olivella. Estem a l´espera de la reunió, ja us comunicarem tot el que es parli.....Es posible que pel DIA DE L´ESPORT, al juny, puguen organitzar una petita pedalada, amb sortida al col-legit el Morsell i final, amb merendola, al mateix lloc.
7º.- Complicat, però la base d´un club o una secció és la cantera, els nens, i per ells, farem les activitats que fagi falta.Potser algún dia, tidrem aquelles categories que somiem.
8º.- Depend de la massa social, o sea, de beteteros socis del club, informar-se i federar-l´ho, però per això farian falta un mínim de 15 beteteros.
9º.- I per ùltim, fer socis. Sense això, es complicat fer realitat els punts anteriors. I aquests socis, que aceptim un compromís amb el nostre club, tant en l´esportiu, com en lo social.

ESTEM OBERTS A TOT TIPUS D´IDEAS. ENTRE TOTS TENIM QUE TROBAR AQUEST INGREDIENT QUE ENS FALTA, PER TIRAR AQUEST PROJECTA ENDAVANT.

Btt Nova Olivella, amb l´esport de la bici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada