dijous, 15 de març del 2012

UN VALENTÍ, QUE ES SURT A LA CURSA DE MOJA.


Cursa: 29´71 Kms.
Altitud min.: 140m
Altitud máx.: 341m
Desnivell acumulat: Pujant: 688m
baixant: 688m
Grau de dificultat: moderat.


Aquest passat diumenge 11 de març, el Btt Nova Olivella, era representat finalment, després de la baixa de Rafa, per problemes familiars, per Valentí Valls (dorsal 587). Amb ell, també tindriem al nostre amic i company, Josep Abante (dorsal 577), d´Esparraguera, amb també la baixa d´ùltima hora del seu fill, Oriol Abante, per una forta febrada.

Una cursa que donaria el tret de sortida, a les 9 del matí, amb molta asistencia de esportistes del món de la btt, uns 463, com ens té acostumat cada any la primera cursa del Challenge. Un circuit, on aquest any va predominar més la muntanya, deixant a un costat la carretara asfaltada i les urbanitzacions. Una cursa que segons els dos nostres companys, Valentí i Josep, va superar amb creus l´edició de l´any passat, en duressa i creació. Un dia marcat pel bon temps. Un circuit amb molta pedra, que amb direcció a la zona de Olérdola, amb canteres inclosas, la Uniland dels monjos (obert per la cursa, privat), trialeras pel bosc, durísimes, amb descensos amb corrioles, Un circuit molt ven marcat... va trastocar totalment l´idea dels nostres beteteros, respecta al que pensaven trobar-se. Valentí, amb 2:23:42 a l´arribada, va destrossar el cronómetre dels 29´71 Kms, en la posició 328 a la general (dins la categoria D), i poc després, a 25´70 min., arribaria Josep, també amb molt bon temps, 2:49:12, en la posició 414 a la general (en la categoria E). Fins a les 3:52:05 no va arribar l´última competidora, Noemi, posició 463. La cursa se la va emportar el gran campió internacional català de btt, Israel Núñez, amb 1: 15:32, un pedazo de temps. Una cursa de 10, uns obsequis (camiseta, ampolla de cava, etc...) i una bona butifarrada, després del gran desgast.

Finalment, es van fer entrega dels premis de la cursa, i després, també es van fer entrega, amb Oriol Abante com a primer classificat de la seva categoria, els de la general de la temporada 2011, Challenge Penedés-Garraf.

Un dia per disfrutar de la bici a tope. Llástima de Rafa i Oriol, i com no, de la resta del Btt Nova Olivella. Encara falten 5 curses, ànim..........
Cursa de Piera, Diumenge, 1 abril.



Btt Nova Olivella, amb el Challenge Penedés-Garraf.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada