dijous, 24 de març del 2011

CALENDARI I NOTICIES DEL MÓN DE LA BTT.

CALENDARI DE CURSES INTERESANTS DE BTT:
Diumenge que ve, la tercera prova puntuable per el Xallenger garraf-Penedés, la cursa de Piera, amb les inscripcions ja obertes. 3-4-11.
LA TAVASCÀ 2011, DEDICADA A JOSÉ GARCÍA "LORA". L´Abrera club ciclista ja té dada per la segona edició de la Tavascà 2011- La Ruta dels bandolers. L´entitat esportiva local organitzarà aquesta marxa cicloturista en BTT no competitiva el proper 1 de maig. La prova tindrà dos recorreguts diferents: una de les novetats d´enguany serà que la distancia més curta estarà dedicada a José García Rodríguez Lora, que va ser un abrerenc molt conegut al municipi i gran amant del ciclisme que, per un malaurat accident, va perdre la vida amb la seva bicicleta. La distància serà de 21 Kms i discorrerà integrament per Abrera. Mentre, el llarg tindrà un recorregut d´uns 60 Kms amb un desnivell de 1600 metres. Les inscripcions estarán obertes fins al 29 d´abril o fins arribar als 600 participans. Cal recordar que els guanyadors de la primera edició va ser, en distància llarga, el representant de la UC Masquefa, Pablo Villajos. Mentre que el guanyador en la curta fou el corredor independent, Juan Albert Colomé.
ISRAEL NUÑEZ, el ciclista martorellenc fou segon en la primera prova del Challenger Garraf- Penedés. 27-02-11.
SEGUIREM INFORMANT SOBRE EL MÓN DE LA BTT, I SOBRETOT EL NOVA.