dimecres, 6 d’abril del 2011

CURSA DE PIERA (3ª CHALLENGER). UN NOI QUE APUNTA MOLT AMUNT; ORIOL ABANTE. TONI BOU ENTREGA ELS PREMIS DE LA CURSA.

El passat diumenge 3 d´abril en la localitat de Piera es va disputar la tercera prova puntuable del Challenger garraf-penedés. A les 9 del matí es donava la sortida als 35 kms de recorregut. Uns 35 kms molt durs, amb zones empastifades de fang que feien que els corredors tinguessin grans dificultats a l´hora de donar als pedals. El corredor Oriol Abante (del club btt Esparraguera), a falta de cap corredor del btt Nova Olivella; ens proporciona fets de la cursa, que agraïm moltisim. Un segon lloc a la seva categoria, el posa ara mateix en el ránking a la segona plaça. Igual que a Vilanova inexplicablement no va haver entrega de premis, a Piera va lliurar el campió del món de trial (el Sr. Bou) (fill de Piera), premis per tothom. Grácies i fins a Pontons, a finals d´abril.

El btt Nova Olivella amb l´esport de la bici.