dilluns, 18 d’abril del 2011

St. PERE, VILANOVA, CUBELLES; TRIALERES A TOPE..... EL DIA IDEAL D´UN BETETERO DEL NOVA OLIVELLA. ÈQUIP FEMENÍ DE BTT.





Sortida a les 8´30h del matí, diumenge 17 d´abril, des de la plaça Catalunya. Molt bon ambienti com no, moltes ganes de fer rodar les nostres màquines...... Sortim direcció St. Pere de Ribes, després Vilanova, i seguidament Cubelles, poc després arrivan les zones més especials per un betetero montanyer, les trialeres.... la gent baixa a tope, fortissim... i pujan com una moto sense baixar de la bici, una manera de deixar anar la adrenalina..... Toni , Carlos, Aitor, Juan..... sou unes màquines de la montanya........Los cuatro magnificos y sus fieles corceles cabalgan de nuevo....... No s´escapa ningú de les caigudes, però res de res els para.........camí ample de pujada, un parell més de trialeres també de pujades, a la esquerra tornada a baixar.... més molinillo cap a dalt..... a dalt del tot 100 metres per respirar..... i dues pujades mes a molinillo.... 100 metres de baixada......sorpresa, ja tenim aquí el pic de l´àguila, molinillo i cap a dalt..... i quan conseguim arrivar al pic, cap a daltmar...., Canyelles, Vora Sitges, Can Roca, Mas Mestre, i finalment arriven al pun de sortida a les 11´40 del matí, Mas Milà.

A sigut un dia de btt a tope,però els nostres físics ens demanen més el diumenge que ve............ A tope btt Nova Olivella. No sou homes, sou bésties.

RECURDEU QUE LA NOSTRA COMPANYA MARISA; BUSCA DONES PEL ÈQUIP FEMENÍ DE BTT. Ja son 5 beteteres. Les interesades possar-se en contacte amb la web del club, o Ajuntament d´Olivella.

1 comentari: