diumenge, 19 de juny del 2011

ACAVA EL CHALLENGER GARRAF-PENEDÉS. 29 DE JULIOL LA GRAN GIMCANA DEL NOVA OLIVELLA.

El passat 5 de juny es va fer l´última prova del Challenger garraf-penedés a la localitat de Mediona.Un dia que començava amb pinta de ploure molt i al final es va calmar, i amb un traçat molt dur i enfangat. Es donava la sortida a les 9H, amb una mitja de beteteros, de 100 participants, lo normal en totes les que s´han fet en aquest Challenger....... Era una cursa desiciva per agafar punts per la clasificació final, tant en general, com en categories... L´esforç dels participans va èsser el màxim, on es va poder veure una lluita ferotge la qual va donar el seu fruit final. El nostre company, Oriol Abante ( que a estat cedint tota informació i fotos de tot aquest Challenger, i al qual li agraim amb tot el cor, (del BTT Esparraguera), a acavat asolint la 3ª posició a la categoria A, i dintre del nostre club, podem trobar a Rafael Linares (amb participació a Moja i Vilanova) com a referent, 27ª posició a la ccategoria D, on també es trova el Sr. Valentí Vall, empatat a punts. Altres com a Juan, Carlos,etc...., no disposem de resultats, però en quan sigui posible els penjarem......... Al final, a Mediona, tot va acabar amb una gran festa de entrega de premis, sorteig d´un pernil, un bon entrepà, una cerveceta, i com no, una bona netejada de les nostres màquines, les bicis.......Oriol Abante va demontrar eltre vegada a Mediona, que és un tros de betetero, que té un futur fantástic, i que si segueix aixá no el paraá ningú.... 5ª a Mediona de la seva categoría..........i tercer a la clasificació final.
US ESPEREM A TOTS L´ANY QUE BE, A LA GRAN RUTA DEL CHALLENGER........... NOVA OLIVELLA AMB L´ESPORT DE LA BTT.
Recurdeu; que proximament (29 de juliol) es farà la gran gimcana del Nova Olivella a l´apertura de les festes d´estiu. I que proximament, també la junta del Nova convocarà una reunió per fer balanç de la temporada 2010-11, i per planificar la del 2011-12, a tots els nivells.
AUPA NOVA OLIVELLA...... UNA GRAN FAMILIA.

2 comentaris:

  1. Sergio soi el xico de masmila el Aitor , que te queria decir que me boi a cojer una bici de btt y ya quedaremos dame tu tlf o tu correo si puedes
    Saludos

    ResponElimina
  2. Podrias pasar el corrector ortográfico que hay cosas que hacen daño solo verlas.(acaVa...)
    Y sinó escribe en castellano si te es mas fácil.

    de buen rollo siempre, eh?

    saludos

    ResponElimina