dilluns, 6 de juny del 2011

NOTICIES .ACTUALITAT DEL MÓN DE LA BTT.

Prop de 400 persones van participar a la segona edició de la cursa de BTT Tavascà 2011 Memorial Lora que organitza Abrera Club ciclista. Abans de la sortida es va fer entrega a la familia de josé García Ramírez "Lora", d´una placa d´homenatge. La pedalada va tenir dos recorreguts, un de 21 Kms, i un altre de 60Kms. La primera la va guanyar Fran Guillem Cortijos, amb un temps de 1h26´46´´. I en l´altre cursa llarga, Alex Caballero, de l´èquip Quality Racing Shop, després d´un vibrant esprint amb Albert Jiménez, de l´èquip Medina, es va fer amb la victoria, amb un registre de 2h47´12´´.

NOTICIES.- IX CURSA DE LES CARPES. Més de 260 corredors a títol individual i de clubs van participar en la novena edició de la cursa popular de les Carpes, el passat 17 d´abril. Aquesta cursa, de 6´5 Kms, va tenir un recorregut variat (pujades i baixades, asfalt, terra i rieres). El seu traçat, va engantxat a tothon bon aficionat a la btt, un recorregut accesible per a quansevol nivell. Fins allà es van desplaçar corredors de tot arreu de Catalunya; Reus, Tarragona i fins del Maresme.

NOTICIES.- Recordeu que el passat 29 de maig es disputà la 5º prova puntuable pel Challenger garraf- Penedés, a Masquefa. I que aquest diumenge passat, 5 de juny, es va fer l´última de la ronda, la 6º, a Mediona. On el nostre amic del BTT Esparraguera, Oriol Abante va acbar 5º a la seva catgoria. Encara per definir la clasificació general per categories, sembla que Oriol, podria ocupar la 3º posició i obtenir medalla al seu primer any al Challenger. Esperem que així sigui. Sort Oriol. Recordem que només s´ha perdut la 5º prova de Masquefa.

EL NOVA OLIVELLA AMB L´ESPORT DE LA BTT.