dilluns, 21 de novembre del 2011

PRÒLEG DURÍSIM DE LA CURSA DE L´ESQUIADOR 2011. VALLBONA D´ANOIA.

































El Btt Nova Olivella es posava en marxa a les 7´30h del matí amb la sortida de Valentí, Javi Bernabé i Rafa desde Olivella, per realitzar el pròleg a Vallbona d´Anoia, de la 23a. Edició de la Cursa de l´Esquiador que seria diumenge que ve, 27 de novembre. Una sortida que en principi estava prevista per les 8´15-8´30H amb els nostres amics del Tercer Pedal, però que al final només es va presentar UN PEDAL, el Sr. Josep Abante, una mica tard, per això. Una sortida d´estudi del recorregut, un dia raret, fred i amb molt de fang a tota la travesia. Un recorregut que vem iniciar en pujada dins del poble, pista de enorme dificultad, durant molts kmts d´ascenció.... on Javi Bernabé comandava la sortida, amb la seva joventud i potència física; un Valentí combatiu; i un Rafa, més fluix de lo normal. Valentí i Rafa, fèia un mes desde l´ùltima sortida, per problemes personals i climàatics. El fang fèia que les enormes altituts del principi donesin un enorme desgast a la sortida. Pistes amples...... descensos ràpids...... pujada al Coll del Bruc, trialera, descens... i a mitja cursa...... els 2 kms més durs de la sortida, amb una pujada del 30 % de desnivell, on Rafa es va trobar sól, després d´haver-se perdut Javi Bernabé i Valentí, amb unes indicacions que induien a l´error. Quan Rafa està a punt d´arribar a la torre de la llum; adalt del tot dels dos kmts; Javi Bernabé enllaça amb ell, i l´aventura continua amb dos homes del Btt Nova Olivella...... Valentí contacta amb Josep Abante, hi ha mitja hora dels dos primers, utilitzen les cames per donar-lis caça. Però Rafa i Javi, ja han passat la part dura del recorregut, i una sèrie de descensos, petites pujades i un final de trialera en pista fins a Vallbona, fan que els 31´1 Kmts de recorregut siguin història fins el diumenge que ve. Seguidament, a mig hora dels dos primers, arriven Josep i Valentí ven xops, s´han trovat amb una petita tempesta de 20 minuts. Els homes del Nova i les seves bicis plenes de fang fins adalt, mujats, destrosats per la travesia, per la duresa de la prova i pel fred. Que Déu ens agafi beneits la setmana que ve.


Una sortida, que després del cansansi, té la recompensa de la satisfacció d´haver donat el màxim.




BTT NOVA OLIVELLA, amb l´esport de la btt.

3 comentaris:

  1. Soy el compañero, Rafa (de la SEAT)..... dedicado éste mensaje a los del Tercer Pedal. 1º.- He recibido un mensaje en el móbil, de mi compañero Alberto Miñarro, disculpandose por el comentario anterior. 2º.- He contratado a un grupo de rumanos, para que os limpien la pista, y que podais llegar los primeros, señores del Tercer Pedal. 3º.- si llego antes que alguno de vosotros...os colgaré las butifarras de un hilo, y haremos el juego de morder la manzana. 4º.- Si mi máquina, de quinta mano, de 9 años, frenos de pastilla, etc.. y mis 20 Kgs. de más, llego antes que vosotros, os vale más colgar la bici, desaparecer del mapa y ingresar en un templo budista del Nepal. 5º y último, dejo excepto de los comentarios al señor Josep y Oriol Abante, que me daré el lujo de dejarles pasar delante. Dedicado a el Tercer Pedal, uno más de lo normal..... Alberto, Antonio y Juan Carlos......Como mola calentar el ambiente..........Un saludo amigos. Ya sé que me puede costar ésto, una umillación tanto en la cursa, como en mi puesto de trabajo, pero hay que vivir el momento, compañeros.......

    Rafa, la máquina del Btt NOva Olivella, més que un club.

    ResponElimina
  2. Por cierto, me olvidaba.... En el prólogo que hicimos la semana pasada de la Cursa de l´esquiador, los del Nova Olivella, ya se perdieron Valentí y Javi, espero que los del Tercer Pedal, lleveis el GPS con el recorrido de dicha cursa, porque os veo en el Bruc buscando caracoles...... Os deseo buena cursa, que no pincheis, rompais cadena, etc....si os paso por al lado, como soy buena persona os tiraré una cámara de recambio, pero no espereis que me siente con vosotros a petar la charradeta, porque la butifarra se enfria en la meta.
    Un saludo, compañeros.

    ResponElimina
  3. Soy un miembro del Btt Nova Olivella, por mala suerte no podré estar en la Cursa de l´esquiador de éste año, pero os espero ver en el Challenger Garraf- Penedés, y no en el Bar. Ah! lo que si os digo a esos del Tercer Pedal...que cuando mi estela pase por vuestro lado, solo quedará la história pasajera de vuestro nombre.... y que sepais que os respeto, será porque Rafa es mi colega. Por cierto, lo del Tercer Pedal ya me explicareis de donde lo habeis sacado... porque si sois tres, deberiais llevar 6 pedales, no tres a no ser que seais minusvalidos, con perdón a ellos.
    Un amigo que os quiere, o amiga quizás.

    ResponElimina