dissabte, 19 de novembre del 2011

SORTIDA PRÓLOGO A VALLBONA d´ANOIA. 23ª CURSA DE L´ESQUIADOR, DEMÀ 20-N.

Demà, diumenge el company Valentí i jo, Rafa; farem La propera Cursa de l´esquiador de Balbona d´anoia, si el temps ens acompanya; amb els nostres companys d´Esparraguera, el Bruc i Sant Andreu de la Barca del "TERCER PEDAL", companys de la SEAT de Rafa. A les 7´30H del matí, en dos punts del nostre país, Esparraguera i Olivella, els beteteros del Tercer Pedal i del Btt Nova Olivella, es posaran en marxa cap a Vallbona, amb els seus vehícles. Allà, a la sortida es reunirán per intentar fer i estudiar la 23a. Cursa de l´esquiador. Es preveu que la sortida de germanor començará a les 8´30h màxim, i finalitazarà amb una bona cervessa, i com no, butifarrada. Com he dit, si el dia acompanya, perquè s´esperen fortes plujes per demà. Una bona sortida, per suar el cos i la bici, una bona sortida el dia de les eleccions. 20-N.
Sort i a pasar-ho be.
El Btt Nova Olivella, s´ha agermana amb el Tercer Pedal.

2 comentaris:

  1. Los componentes del tercer pedal agradecen el gesto de Germanor, y como llegaremos a la meta unas dos horas antes os guardaremos la butifarra calentita en nuestra entrepierna.

    ResponElimina
  2. soy un colega y compañero Rafa;

    Lo de que llegareis 2 horas antes que nosotros, no voy a mojarme, porque realmente no lo sé hasta que acabe todo, soy muy precavido... lo del gesto de germanor, iva por lo de los clubs no por lo de tu butifarra calentita de la entrepierna, ah! que si te la guardas ahí mejor vayas a otro sitio a ofrecerla, no al Btt NOva Olivella. Aunque estos comentarios los lea mi hijo de 7 años, lo pasaré como una broma y me reiré.
    Un saludo, compañero, más vale que corras como una liebre, porque si llego yo antes, quizás tendrás que probar la mia.

    ResponElimina