dimarts, 17 de gener del 2012

MARXA DE BTT PEL GARRAF ORGANITZADA PEL DECATHLON S.PERE DE RIBES, DIUMENGE 22 DE GENER, A LES 10H.

Diumenge que ve, 22 de gener, els nostres amics beteteros del Decathlon S.Pere de Ribes, organitzen una Marxa de btt al garraf. L´inscripció será gratuita, i per poder-se apuntar: o directament a la tenda Decathlon de S. Pere de Ribes o al Facebook de la mateixa tenda. Es donará la sortida desde el parking del Decathlon entre les 9´30 i 10H. Al final de la marxa, els participants rebran obserquis a càrrec de la tenda. La distancia será d´uns 35 Kms. Amb un nivell mitg, tirant a alt. Sortida: Parking Decathlon..... S.Pere de Ribes......... Can Lloses.......... Can Pere....... Jafra....... Plana Novella (Olivella)............ La Fasina....... etc.... amb final novament al parkink del Decathlon S. Pere de Ribes.
Repeteixo; tots els interesats apuntar-se a la tenda de Decathlon o en el Facebook.
En principi, el Btt Nova Olivella, estará representat per Valentí Vall i Rafael Linares, no hi falteu pot èsser molt divertit. I el diumenge, 29 de gener, Cursa de Calders.

Anima´t a compartir la natura i l´esport de la btt, amb el club de la teva vida, Btt Nova Olivella. El que no hi va no sap el que es perd.

Btt Nova Olivella, amb l´esport de la bici i la natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada