dimarts, 31 de gener del 2012

SERGIO BERNABÉ, 11è A LA CURSA TARRAGONINA DE PICAMOIXONS.

Aquest diumenge passat, mentres Valentí Vall, representaba al Btt Nova Olivella en terres del Bagés, a la Senglanada de Calders; un altre dels nostres representants, Sergio Bernabé, fèia el mateix, a terres de Tarragona. (a la Cursa de Picamoixons 2012). Allà va asistir amb companys seus de feina (del Wala Tarragona), i la grupeta de Reus de aplato.es. La cursa constaba de dos circuits, un curt de 33 Kms, amb 700 m de desnivell positiu; i el llarg, de 37 Kms, amb uns 1.400 m de desnivell positiu. Els dos circuits eren molt entretinguts pels amants de la btt, amb la seva exigència corresponent de cadascún i amb trams més técnics al circuit llarg. Es van donar cita a Picamoixons, uns 900 participants. Una sortida una mica caótica, per la gran quantitat de corredors, amb un inici de 4 Kms de recta en carretera, que et portaven fins a Valls.... allà el circuit s´endinsava a la muntanya on començaria la proba de veritat, amb fortísimes pujades i baixades.....

Al final Sergio Bernabé, va fer el gran resultat de 1.44 al circuit llarg, amb una 11ª posició a la linea de arribada. Un grandissim resultat, que demostra que està en un gran moment de forma. L´organització va donar diferents obsequis als corredors, acabada la proba, com; un calendari, una ampolla de vi, uns platets, uns mitjons, etc.... i sobretot un bon entrepà, per agafar les energies perdudes, en un gran dia de btt........ Donar les gràcies a l´organització per l´excel-lent montatge, i per també, l´excel-lent tracte a tots els corredors (per el gran número de corredors), i els seus acompanyants...... un 10.

ENS VEIEM EL 12 de FEBRER, A LA Cursa de La Juncosa de Motmell "Sostre del Penedés". http://sostrebtt.blogspot.com/.

Bona cursa, i seguiu així.... nois......... Btt Nova Olivella, més que un club.