dijous, 13 d’octubre del 2011

BTT TOTAL. MÓN DE LA BTT.

El pròxim 16 d´octubre el BTT de Valls i Alt Camp juntament amb l´ajuntament de Figuerola del Camp et porten la 2ª PEDALADA DEL MORROT, que pasarà pels camins i senders amb més encant de la serra de Miramar. Una ruta llarga, "EL MORROT", de 48 Kms amb 1430mts d´ascensió acumulada. Tot un repte físic per els més agoserats, que posará a prova el biker amb les seves pujades explosives i els seus senders més divertits. Una ruta curta, "LA MIXARDA", de 33 kms i 900mts de ascensió acumulada, més fácil técnicament, però amb també un bon nivell d´exigència física. Treient tot el suc de les pistes que la zona ens ofereix i sense dificultats tècniques per els que simplement vulguin gaudir del paisatge sense complicacions. Aquesta edició servirà per homenatjar a un gran amic del club i gran esportista vallenc que ens va apadrinar en la nostra primera edició i que malauradament ja no pot estar amb nosaltres. D´alguna manera volem fer veure que continua amb nosaltres sobre una bici, a la Pedalada del Morrot. Per això un homenatge a "Xavi Tondo".
Hi hauran obsequis per tots el participants, botifarrada, sorteijos de material esportiu, servei de dutxes, massatge i neteja de bicicletes. 3 avituallaments sòlids, més un de líquid extra per els de la ruta llarga.
Us esperem..............

Noticies de la btt. A qui li agradi força la btt, no deixi de entrar en : www.pedalesdelmundo.com. UN MUNDO EN BICICLETA.
Una revista que us portará per diferents jocs de la nostre geográfia..... La xarxa d´aventures en bicicleta, Marató de TV3, Pedals de Foc (Parc Nacional d´Aigüestortes i Llac Sant Maurici) amb 220 Kms de recorregut, www.pedalsdefoc.com , Pedals d´Occitània (Vielha (Vall d´Aran) www.pedalsdoccitania.com , Entrem a França al Pla de les Bruixes, la Vall de Luchon, etc..) amb 227 Kms, La Gran Pedals (Pirineus) amb 450 Kms, Pedales de Lava Lanzarote ( Parc Nacional del Timanfaya) amb 245 Kms www.pedalesdelava.com , Pedales de León (Picos de Europa) amb 220 Kms www.pedalesdeleon.es , Pedals d´en Serrallonga amb 109 Kms www.pedalsdenserrallonga.com , Pedals del Cister amb 220 Kms www.pedalsdelcister.com , Pedals de los Ports (Teruel) amb 215 Kms www.pedalesdelosports.com , Pedals de Pedra (Menorca) amb 170 Kms www.pedalsdepedra.com , Gran Pedales de Andes (Argentina) www.pedalesdeandes.com , Pedals Descent Occitània, etc......

BTT NOVA OLIVELLA AMB L´ESPORT DE LA BICI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada