dimecres, 26 d’octubre del 2011

BTT TOTAL. MÓN DE LA BTT.

SANT ANDREU DE LA BARCA. Més de 700 persones es van donar cita el passat diumenge 2 d´octubre a la tretzena edició de la Festa de la bici. Antoni Estivill va rebre el premi al corredor de més edat, i Pau Querol, al més jove. Aquesta activitat esportiva va ser organitzada pel Patronat d´Esports i el Moto Club Sant Andreu de la Barca.

S. ESTEVE DE SESROVIRES. El sesrovirenc Carles Lara es va proclamar sotscampió de Catalunya de contrarellotge en categoria màster 30 que es va celebrar en la localitat de Castellolí. El cicliste va haber de fer dues voltes en un circuit de vuit kilómetres. " Em queda el regust amarg de ser segon. Aquesta cursa serveix per acomiadar-me de la categoria ja que l´any vinent passo a competir a la màster 40", explica Lara.

BIKETRIAL a Martorell. El Barri Font de la Mina va ser escenari de la prova de push-biketrial que va aplegar a una cinquantena de nens i nenes entre els dos i els cins anys que es van distribuir en dues categories. Cal destacar que aquesta prova a estat pionera a Europa. Els participants van estar en tot moment, acompanyats pel seus pares tot el recorregut que van haver de fer. Al final de la competició, tots els participants van pujar al podi a recollir una medalla. El Regidor d´Esports de l´Ajuntament de Martorell no va voler perdre´s la jornada. El Motor Club Micorella va ser l´organitzador.

PER ELS FANÀTICS DE LA BTT..... RODAMON CYCLING GROUP. La nova web de la BTT: http://www.rodamoncycling.com/ .

El BTT NOVA OLIVELLA AMB L´ESPORT DE LA BICI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada